Zatamnjivanje Stakala

AUTO FOLIJE COBRA Je specijalizovani servis za zatamnjivanje stakala i ugradnju folija.Kod nas možete zatamniti stakla na Vašem vozilu od 0 do 100% zatamnjenja. Folija za stakla sadrži UV zaštitu,smanjuje toplotu do 15 stepeni.Zatamnjivanje stakala je dozvoljeno novim pravilnikom odnosno clanom 72 koji je stupio na snagu 25.04.2012. Naš tim sertifikovanih montažera ucinice da Vam dok vozite ne smeta toplota i suncevo zracenje ali i da ulepšate vozilo.
Zatamnjivanje Stakala

 

COBRA servis se bavi ugradnjom NAJKVALITETNIJIH FOLIJA NA TRZISTU!!!

10 GODINA ISKUSTVA ! Preko 10.000 zadovoljnih musterija…

10 GODINA GARANCIJE !!!

 

Zatamnjivanje Stakala

 

POSTUPAK UGRADNJE

Ugradnju folija na stakla automobila je potrebno zakazati telefonskim pozivom kako bi se obezbedio termin.

Ukoliko vlasnik vozila nije siguran koji procenat zatamnjenja zeli,moze predhodno svratiti u servis kako bi pogledao katalog folija i doneo pravu odluku.Cobra servis preporucuje zatamnjenje od 80% sto odgovara fabricki zatamnjenom staklu.

Ugradnja folija na svim staklima,sem prednjeg vetrobranskog stakla,traje 1-2h sata u zavisnosti od tipa vozila.Nakon ugradnje i detaljne provere stakal,poziva se vlasnik da preuzme vozilo.

GARANCIJA I ODRZAVANJE

Garancija na zatamnjena stakla je 10 godina uz pravilno odrzavanje.
Po ugradjivanju folije na vozilo,prozori se nesmeju otvarati dva dana.

Stakla sa unutrasnje strane ne smeju se prati jakim abrazivnim sredstvima koja nisu predvidjena za pranje stakala.Sve vrste folija sadrze u sebi zastitu od ogrebotina