FULL WRAP

Šta je FULL WRAP?

Jako često nas pitate sta je FULL WRAP. To je naš žargonski izraz za postavljanje folije spolja + unutra. Kad otvorite vrata stara boja na svakom mestu biće u potpunosti pokrivena folijom. Ujedno full wrap je jedan od najzahtevnijih zahvata u postavljanju folije.
Kao takav zahteva malo više vremena, pažnje i živaca sprovesti ga i delo. Vreme izrade za ovakav posao je 5 do 7 radnih dana.

Jedini u Srbiji radimo Full Wrap, tj postavljanje folije spolja + unutra. 

Možemo da prođemo kroz jedan primer urađenog auta SPOLJA + UNUTRA

BMW M3 COMPETITON 2023

Došao je u fabričkoj zelenoj boji. Vlasnik je želeo sivi matt M3, ali je rok za isporuku novog u salonu bio oko 10 meseci za porudzbinu u toj boji. Naravno to je dug period za čekanje, jedino rešenje je farbanje auta ili postavljanje folije. Odluka je pala na foliju, jer niko nije toliko lud da farba potpuno nov auto u prvoj boji.

Folija, osim što će potpuno promeniti izgled auta i zadovoljiti vlasnika, biće fantastična zaštita od svih oštećenja i ogrebotina koje mogu nastati na laku.

Ovde možete videti kako izgleda priprema za postavljanje folije na unutrašnji deo.

Postavljena folija na unutrašnji deo

Ovde možete videti da je folija postavljena od jednog parčeta folije i tako dobijem fabrički izgled. Ne radimo ovaj posao sa parcicima folije kako bi uštedeli na materijalu. Bitan nam je kvalitet i što bolji izgled odradjenog posla.

Ovako izgleda završen full wrap, tj spolja + unutra

Mi smo jako zadovoljni kako radimo ovaj posao, kad smo mi zadovoljni verujem da ćete i vi biti oduševljeni!

Finalni proivod, u punom sjaju, tj Mattu.

Auto je završen, vlasnik prezadovoljan. Dobio je boju koju je želeo, zaštitio fabričku boju dugi niz godina i nije čekao 10 meseci već samo 7 dana. Na kraju bitno je da su svi zadovoljni!

Kontaktirajte nas već danas i zakažite vaš termin, potrudićemo se da sigurno ispunimo sve vaše zahteve.

Menu