STA JE PPF ?

PPF (paint protection film) folija za zastitu boje je totalno providan film, napravljen od poliuretana koji ga cini ekstermno otpornim i izdrzljivim. Nanosi se na sjajne ili matt povrsine vozila kako bi ga zastitio od ogrebotina, kamenja i drugih vrsta ostecenja koja mogu nastati prilikom svakodnevne voznje. Folija se moze postaviti na delove koji su najvise izlozeni ostecenjima kao sto su, hauba,branik,krila,farovi,retrovizori. Takodje folije se moze postaviti na kompletan auto i tako u potpunosti zastiti svoj auto od svih stecenja.

NAJBOLJA PRIMENA?

Kada kupite potpuno NOV auto, najbolja iskorišćenost folije je postaviti je na potpuno NOV auto. Svakodnevna vožnja može dovesti do raznih oštećenja auta, kao što su kamenčići sa auto puta, sitna “češanja”, grebanja, ogrebotine, risevi, ptičiji izmet itd.

Posle vožnje od 5 godina (opciono) folija će biti štit i sačuvaće vas od 99% oštećenja. Nakon toga možete skinuti foliju, nakon čega ćete imati potpuno NOV i sačuvan auto, bez ogrebotina, oštećenja itd. Takav auto može imati mnogo bolju cenu i lakšu prodaju od nekog auta koji je farban i više nije u prvoj boji.

Postavljanje PPF folije gledajte kao investiciju jer se može jako brzo isplatiti.

ULTIMATE PLUS TM PREDNOSTI

DOBRA INVESTICIJA

SAMOIZLEČENJE

NE ŽUTI

OTPORNOST NA OŠTEĆENJA

HIDROFOBNA POVRŠINA

ULTRA VISOK SJAJ

STA JE PRE CUT?

Pre cut je nacin priprema, tj. masinsko secenje zastitne folije za konkretan model automobila. Prilikom ovakvog vida zastite, za svaki deo automobila se folija posebno sece na kateru prema softverskom sablonu. Ovakvom metodom izbegava se potreba sa skidanjem delova sa karoserije vozila. Ono što je najbitnije, prilokom primene NE koristimo skalper.

Posedujemo softwer koji koristi bazu sa preko 80.000 delova sablona za gotovo sve marke automobila. Serftifikovani smo za koriscenje najboljeg i najpreciznijeg softvera, DAP od  Americkog proizvodjaca folije Xpel.

Dovoljno je da izaberemo proizvodjaca automobila, model auta i imacemo pregled sablona za sve delove vaseg auta. Secenje se vrsi pomocu Plotter masine koja osigurava savrsenu preciznost svakog isecenog dela. Koiristimo idustriski softwer GRAPHTEC FC-9000 koji je namenjen za PPF foliju.

U programu imamo mogucnost uredjivanja tako da foliju mozemo prepustiti i zavuci je ispod svakog dela koji ima mogucnost za podvlacenje folije. U nastavnku pogledajte kako izgledaju primeri sablona za jedan auto.
HAUBA
VRATA
KRILO
MASKA

KRATAK PROCES RADA

Vaše vozilo će proći kroz naš pedantan proces u 4 faze. Kako bi osigurali da vozilo izgleda najbolje, čisto, odmašćeno i zaštićeno.

DETALJNO PRANJE
Detaljno pranje auta kako bi uklonili povrsinsku prljavstinu.
DEKONTAMINACIJA
Ciscenje laka glinom kako bi uklonili sve cestite i prljavstine sa laka koje se ne mogu skinuti obicnim pranjem.
POLIRANJE AUTA
Kompletno poliranje auta kako bi bili sigurno da je povrsina u potpunosti odmascena. To je jedini nacin kako bi uklonili i poslednje nedostatke sa auta.
ZAVRSNA INSTALACIJA 
Sad kad farba izgleda najbolje sto moze, mi sami secemo i postavljamo PPF foliju za savrseno uklapanje i podvlacenje ivica.

PPF PAKETI ZAŠTITE

UDARNA ZONA

Pre-cut sečenje

Prednji branik

Farove L+D

Krila L+D

Haubu

Retrovizore

Stubovi oko šoferšajbne

Početak krova

Vreme izrade: oko 1-2 dana

od 1200€

KOMPLETAN AUTO

kompletna pokrivenost

softwersko sečenje

hauba + krila

branici P+Z

krila + farovi

leva i desna strana (vrata + stranica)

gepek + krov

sjajni spoileri + difuzori

Vreme izrade: oko 3-5 dana

od 3000€

Velika je ponuda PPF folija na tržištu. Mi smo se odlučili za najskuplju ali i najbolju zastitnu foliju. Obratite paznju sta se nudi i sta dobijate. Debljina folija ne znaci stepen zastite ili bolji kvalitet.

PITAJ ZA CENU?

Ne stoji tu bezbeze, odgovorićemo sigurno!

Fill out this field
Please enter a valid email address.
Fill out this field
Fill out this field
Odaberite paket:
Select an option
Fill out this field
Menu